JSMEINLINE.CZ GYMNASTIKAPRODETI.CZ TENISPRODETI.CZ JSMEINLINE.CZ/NALEDE/ +420 736 683 605

REGISTRACE
NA Sportovní příměstský tábor

Informace o zvoleném kempu

Sportovní příměstský tábor
5 dní
PO - PÁ 7:00 - 17:00, 5. 8. - 9. 8. 2024 (5 dní)
JUNIOR
(5-12 let)
Velodrom Třebešín, Praha
Adresa: Nad Kapličkou 3324/15, 100 00 Strašnice

Zázemí pro sportovní příměstské kempy nám poskytují prostory cyklistického klubu Kovo Praha. Kemp na velodromu je jak název napovídá zaměřen především na jízdu na kole. Lokalita mimo jiné nabízí spoustu travnatých ploch ideálních pro doplňkové venkovní sporty, soutěže i aktivní odpočinek. Dále máme k dispozici tělocvičnu vhodnou například pro gymnastiku či bojové sporty. Nedaleko velodromu je krásný Malešický park, kde navštívíme velké dětské hřiště, jsou zde vodní atrakce a  pumptrack. V případě hezkého počasí se vydáme za osvěžením na koupaliště Slavia.

BIKE – Bike kemp probíhá v areálu Velodromu Třebešín, který nabízí spousty možností pro výuku jízdy na kole. Děti se vyřádí nejen na oválu, ale i na přírodních a umělých cyklo překážkách a vyzkouší si i trailový sjezd. Jízdě na kole se budeme věnovat každý den, mimo to si ale děti vyzkouší i spoustu dalších sportovních aktivit pod vedením profesionálních trenérů. Mezi další plánované sporty patří atletika, badminton, fotbal, gymnastika, lakros, lukostřelba, softbal a touchrugby.

4 390 Kč

Letní příměstský sportovní tábor je ideální náplní volného času pro všechny děti, které jsou rády v pohybu a chtěly by si vyzkoušet a naučit se nové a zajímavé druhy sportovních aktivit.

Cílem sportovního tábora je seznámit děti s velkým množstvím tradičních i méně známých sportů pod vedením profesionálních trenérů, kteří se daným odvětvím zabývají a užít si přitom co nejvíce zábavy.

V našem programu najdete mnoho zajímavých sportovních aktivit, které si děti v rámci jednoho týdne vyzkouší a mohou tak zjistit, zda by se chtěly do budoucna některé z nich věnovat důkladněji. Mezi tyto aktivity patří např. in-line bruslení, gymnastika, lezení, florbal, badminton, basketbal, bojové sporty, netradiční hry a mnoho dalších.

Program je pro děti připraven od 7:00 do 17:00 hodin a je určený pro děti od do 12 let (skupiny se dělí dle věku).

Ranní příchod je možný mezi 7:00 – 8:30, vyzvedávání pak 16:30 – 17:00.

Cena tábora obsahuje vstupy, oběd a svačiny, pití po celý den, zapůjčení veškerého potřebného vybavení, odměny, diplomy… apod.

Platbu je potřeba provést do 14 dní – storno poplatky viz Všeobecné podmínky.

Někteří zaměstnavatelé poskytují FKSP příspěvek, pokud si přejete vystavit fakturu na zaměstnavatele, připište do poznámky u přihlášky požadované fakturační údaje.

Rovněž vybrané pojišťovny přispívají na pohybové aktivity dětí a rádi Vám na vyžádání vystavíme potvrzení o absolvování kempu.

Prosíme o přečtení následujících příloh: 

Nejdříve prosím zadejte své osobní údaje. Informace o přihlašovaném dítěti budou následovat.

Přihlašované dítě

Máte slevový poukaz?

Potvrzení přihlášky

  (Čtyři číslice, nic více. Kontrola proti robotům)