JSMEINLINE.CZ GYMNASTIKAPRODETI.CZ TENISPRODETI.CZ JSMEINLINE.CZ/NALEDE/ +420 736 683 605

REGISTRACE
NA Sportovní příměstský tábor

Informace o zvoleném kempu

Sportovní příměstský tábor
5 dní
PO - PÁ 7:00 - 17:00, 29. 7. - 2. 8. 2024 (5 dní)
JUNIOR
(5-12 let)
Sportoviště Na Františku - ZŠ Curie, Praha
Adresa: Kozí 847, 110 00, Staré město, Praha 1

Zázemí pro sportovní příměstské kempy nám poskytují prostory sportovního areálu Na Františku. Na tomto krásném sportovišti v samotném centru Prahy můžeme využít multifunkční hřiště, sportoviště s umělou trávou a mantinely, sektory pro nácvik základů atletiky. V rámci klidových aktivit děti mohou využít dětské hřiště s velkou lanovou překážkou, lezeckými prvky, pískem a dalšími herními prvky. V případě nepřízně počasí a pro halové sporty nám poskytují prostory ZŠ Curie, která se nachází v těsné blízkosti venkovních sportovišť.

MULTI – Multisportovní kemp je náš tradiční kemp, kde si děti během týdne vyzkouší více jak 12 individuálních a týmových sportů. Jednotlivými sporty děti provedou, jak naši profesionální trenéři, tak externí trenéři ze sportovních klubů dané specializace. Na multisportovních kempech na děti čekají například tyto sporty: atletika, badminton, bojové sporty, florbal, lakros, lukostřelba, softbal, touchrugby a další.

4 390 Kč

Letní příměstský sportovní tábor je ideální náplní volného času pro všechny děti, které jsou rády v pohybu a chtěly by si vyzkoušet a naučit se nové a zajímavé druhy sportovních aktivit.

Cílem sportovního tábora je seznámit děti s velkým množstvím tradičních i méně známých sportů pod vedením profesionálních trenérů, kteří se daným odvětvím zabývají a užít si přitom co nejvíce zábavy.

V našem programu najdete mnoho zajímavých sportovních aktivit, které si děti v rámci jednoho týdne vyzkouší a mohou tak zjistit, zda by se chtěly do budoucna některé z nich věnovat důkladněji. Mezi tyto aktivity patří např. in-line bruslení, gymnastika, lezení, florbal, badminton, basketbal, bojové sporty, netradiční hry a mnoho dalších.

Program je pro děti připraven od 7:00 do 17:00 hodin a je určený pro děti od do 12 let (skupiny se dělí dle věku).

Ranní příchod je možný mezi 7:00 – 8:30, vyzvedávání pak 16:30 – 17:00.

Cena tábora obsahuje vstupy, oběd a svačiny, pití po celý den, zapůjčení veškerého potřebného vybavení, odměny, diplomy… apod.

Platbu je potřeba provést do 14 dní – storno poplatky viz Všeobecné podmínky.

Někteří zaměstnavatelé poskytují FKSP příspěvek, pokud si přejete vystavit fakturu na zaměstnavatele, připište do poznámky u přihlášky požadované fakturační údaje.

Rovněž vybrané pojišťovny přispívají na pohybové aktivity dětí a rádi Vám na vyžádání vystavíme potvrzení o absolvování kempu.

Prosíme o přečtení následujících příloh: 

Nejdříve prosím zadejte své osobní údaje. Informace o přihlašovaném dítěti budou následovat.

Přihlašované dítě

Máte slevový poukaz?

Potvrzení přihlášky

  (Čtyři číslice, nic více. Kontrola proti robotům)